De 29ste Westendorp Bluesnight wordt georganiseerd op 26 januari, klik voor de flyer hier

Tijdens de 29ste Westendorp Bluesnight gaan er maar liefst 5 bands voor ons optreden!

The Crunch

Vorig jaar stonden ze bij de Westendorp Bluesnight als Blue State op het podium. Dit jaar wil deze jonge muziekschoolband als The Crunch wederom voor een indrukwekkend optreden zorgen.

Ray Stepien Trio
Een blues trio uit Eindhoven met eigen nummers en covers van bekende blues artiesten zoals: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, John Mayer etc.

Blind Lemon Blues
Blind Lemon, voluit – Blind Lemon’s Blues & Soul Band – speelt frisse blues en soul muziek in diverse stijlen. De naam verwijst met een knipoog naar Blind Lemon Jefferson, die begin 1900 een toonaangevende blueszanger was en grote invloed heeft gehad op de bluesmuziek. De band beperkt zich echter niet tot deze oer-blues, maar speelt “alles” wat daarna gemaakt is.

Jan de Bruijn
Jan de Bruijn heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel.

Veldman Brothers
The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. Begin maart 2017 heeft de band de Dutch Blues CD Award 2016 gewonnen voor het nieuwe album Refuel. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band.

Kaarten kunnen in de voorverkoop bij Kulturhus de Vos gekocht worden voor 12,50 euro (aan de deur 15 euro)

Klik hier voor de flyer

 

Media:

https://www.oudeijsselstreekvizier.nl/nieuws/algemeen/603303/veldman-brothers-op-westendorp-bluesnight-?fbclid=IwAR2kUZEppuzkJGLhncy-UFYbJS1Bortn2gcPFFCqI8vU90_0u4b3ETj9rqA

 


Op de laatste zaterdag van januari komen al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal bekende bluesartiesten naar Westendorp om op te treden voor de bluesfans uit de regio en ver daarbuiten. De Westendorp Bluesnight is niet meer weg te denken uit het Achterhoekse muzikale landschap.