De 28ste Westendorp Bluesnight wordt georganiseerd op 27 januari, klik voor de flyer hier

P1121203
De organisatoren van de Westendorp Blues Night (links Henk Beunk, rechts Gert Lovink)

Sterke bezetting Westendorp Blues Night

Zangeres Beatrice van der Poel en gitarist Tim Eijmaal openen zaterdag 27 januari de 28e editie van de roemruchte Westendorp Bluesnight. Ook Little Louis en het aanstormend talent van Blue State komen naar café De Vos. De imponerende blues van St. Louis Slim sluit de Westendorpse nacht af.

St. Louis Slim zet een inspirerende live-act neer met veel eigen werk. De vijfpersoons-formatie rond zangeres Monique Brinkman treedt veelvuldig op in het buitenland en laat zich inspireren door de Chicago Blues van o.a. Muddy Waters en John Lee Hooker. Little Louis (van Empel) was als solist al eerder in Westendorp en liet toen een verrassend sterke indruk achter. Zangeres Beatrice van der Poel toert momenteel door Nederland met schrijver Thomas Verbogt, maar bij café De Vos heeft ze bluesgitarist Tim Eijmaal aan haar zijde. Dat staat garant voor een spectaculaire act. Blue State uit Doetinchem komt voort uit de muziekschool en treedt op in Westendorp om ook de jongere generatie liefde bij te brengen voor de Blues, net zoals dat vorig jaar Mat Hillen deed. De zaal en het café in Westendorp zijn open vanaf 21.00 uur; Beatrice en Tim beginnen om 21.30 uur. De entree voor deze 28e editie van de Blues Night bedraagt 20 euro. In de voorverkoop is dat 17,50 euro.

 

Media:

https://www.gelderlander.nl/achterhoek/gerrit-s-weekend-weerpraot-enrsquo-t-blief-voorlopig-wisselvallig~vaa763fc5/

https://aladnafm.nl/podcast/effen-tied-veur-n-praotjen-afgelopen-dinsdag/


Op de laatste zaterdag van januari komen al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal bekende bluesartiesten naar Westendorp om op te treden voor de bluesfans uit de regio en ver daarbuiten. De Westendorp Bluesnight is niet meer weg te denken uit het Achterhoekse muzikale landschap.